Schuifpuien

Gunstige kenmerken

Maak uw woonkamer en tuin of terras tot één geheel met een kunststof of aluminium schuifpui van KURA. Wij bieden u een kunststof of aluminium schuifpui met een groot glasoppervlak, voor een maximaal ruimtelijk effect. Tel hierbij het geruisloze en lichte loopsysteem van onze deuren op en u krijgt een schuifpui die zijn gelijke niet kent.

Veelzijdig en veilig

Schuifdeuren van KURA kennen vrijwel onbegrensde mogelijkheden. De toepassing van HAUTAU of GU hang- en sluitwerk en het gebruik van stalen en aluminium constructies, geven u de zekerheid dat u bij KURA een kwalitatief hoogwaardige schuifpui krijgt. En dat niet alleen: veiligheid is natuurlijk een vereiste. Vandaar dat de schuifdeuren van KURA zijn voorzien van meerdere sluitnokken, een afsluitbare binnengreep en een uittilbeveiliging. Samen zorgen deze toepassingen voor een perfect inbraakvertragend geheel.

Aluminium en/of kunststof hefschuifdeuren zijn te vervaardigen tot meer dan 6 meter breed en ruim 2,5 meter hoog, zonder kwaliteitsverlies. De onderhoudsvriendelijke aluminium onderdorpel kan in de vloer geplaatst worden, zodat een gevaarlijke opstap vermeden wordt. De tweedelige en vierdelige combinaties kunnen voor bijna vijftig procent geopend worden en de driedelige aluminium hefschuifdeur zelfs voor meer dan zestig procent!

Maximaal ruimtelijk effect

Heeft u een vraag aan ons?

Voor advies, vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)