Kunststof kozijnen

Gunstige kenmerken

U wilt de schoonheid van een houten kozijn, maar ook de gunstige kenmerken van een kunststof kozijn? Niet langer hoeft u een keuze te maken, want KURA biedt u het hout-kunststofkozijn: Het geringe onderhoud en gunstige prijs van een kunststof kozijn, met alle esthetische eigenschappen van zijn houten equivalent. Dus mét houtnerfstructuur én – heel bijzonder – een rechte ‘houtverbinding’ in de hoeken aan de buitenzijde, in plaats van een schuine lasnaad.

Reproline

Kunststof kozijnen met houtnerfstructuur zijn inmiddels wel bekend, maar de rechte “houtverbinding”in de hoeken aan de buitenzijde in plaats van de schuine lasnaad maken het plaatje af.

Koplopers

KURA loopt voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen van kunststof kozijnen waardoor onze klanten vaak als eerste kennismaken met de meest moderne technieken die de kwaliteit van de ramen en deuren verhogen.

Als eerste in onze regio introduceerde KURA in 2007 Kömmerling kunststof kozijnen met houtverbinding in de hoeken aan de buitenzijde. Met een traditionele houtverbinding in plaats van een diagonale lasnaad , net als bij houten kozijnen, ramen en deuren. Gecombineerd met de houtnerfstructuur, zorgt deze verbinding voor kunststof kozijnen met de uitstraling van houten kozijnen. Deze kunststof kozijnen met houtverbinding zijn uiteraard ook KOMO gecertificeerd en SKG gekeurd, net als alle overige kunststof kozijnen, ramen en deuren van KURA. Wederom het bewijs van het innovatieve koploperschap van KURA.

In de hoeken schuine lasnaad

Rechte verbinding als bij houten kozijnen

Zie hieronder een paar voorbeelden

Heeft u een vraag aan ons?

Voor advies, vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)