Schuifhordeur

Slim en simpel: De schuifhordeur

Deze gebruiksvriendelijke en ruimtebesparende schuifhordeur is uiterst geschikt bij grote doorgangen die over de volledige verblijfsruimte gebruikt worden. Toe te passen in alle soorten kozijn, zoals hout, kunststof, staal, aluminium en petgaas (huisdiervriendelijk).

Deze schuifhordeuren zijn als enkele deur te leveren maar ook als dubbele schuiver waarbij de hordeuren tegen elkaar of langs elkaar schuiven. Een uitermate flexibele toepassing, met een lange levensduur door verlijmde en afgeperste hoekverbindingen.  Hierdoor ontstaat de mogelijkheid de hor met één groot gaasoppervlak uit te voeren tot 2,5 x 3,5 meter zonder storende tussenstijl.

De geluidsarme wielen van de schuifhordeur worden uitgevoerd met een kogellager uit RVS, wat de hor duurzaam en eenvoudig te bedienen maakt. De omlopende mohair borstel zorgt voor een goede afsluiting op het kozijn, zodat u onbezorgd van de zomeravonden kunt genieten.

De schuifhordeur is uit te hangen en weg te zetten in de winter. Dit is echter niet nodig omdat het gaas goed te onderhouden is en niet storend om doorheen te kijken. Naar wens uit te voeren met pet gaas; dit is een extra stevig gaas, geschikt voor huisdieren of uitgevoerd met pollen werend gaas of met ultra vue.

Geluidloze bediening
Mogelijkheid tot kattenluik of hondenluik
Alle kleuren profielen mogelijk

Lange levensduur

Heeft u een vraag aan ons?

Voor advies, vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)