Kunststof schuifpui [pb-city]

Kunststof schuifpui [pb-city]

Heeft u behoefte aan meer licht in uw woonkamer? Of heeft u achter uw huis een mooi uitzicht waar u optimaal van wilt kunnen genieten? Dit kan! Met een kunststof schuifpui van Kura bij u in [pb-city] haalt u meer licht en ruimte in huis en kunt u bovendien genieten van het mooie uitzicht.

Kunststof schuifpuien van Kura kennen vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Kunststof schuifpuien zijn te vervaardigen tot meer dan zes meter breed en drie meter hoog, zonder enig kwaliteitsverlies. De onderhoudsvriendelijke onderdorpel kan in de vloer geplaatst worden, zodat een gevaarlijke opstap vermeden wordt. Veiligheid staat namelijk voorop. De schuifdeuren van Kura zijn voorzien van meerdere sluitnokken, een afsluitbare binnengreep en een uittilbeveiliging. Samen zorgen deze toepassingen voor een perfect inbraak vertragend geheel.

Ook voor het plaatsen van uw kunststof schuifpui in [pb-city] kunt u bij ons terecht. Kura is koploper in levering, uitvoering en advies op het gebied van kunststof schuifpuien in [pb-city] en omstreken. Als u voor ons kiest, kiest u voor uitgebreide ervaring en deskundigheid.

De voordelen van een kunststof schuifpui in [pb-city]

Denkt u dat uw energiekosten omhoog zullen gaan doordat u als het ware een glazen wand heeft? Goed nieuws! De moderne kunststof schuifpui isoleert zeer goed, mits u het soort glas dat voor de schuifpui gebruikt wordt kiest. HR++ of HR+++ is tegenwoordig de standaard en heeft een zeer goede isolerende werking, waardoor u ook weer zult besparen op de energiekosten. Natuurlijk heeft een schuifpui van kunststof ook nog andere voordelen:

  • Gemakkelijk schoon te houden: met een kunststof schuifpui hoeft u niet tegen een urenlange schoonmaak op te zien: een veeg met een vochtig doekje en uw kunststof schuifpui is weer helemaal schoon.
  • Vochtwerend: kunststof is een vochtwerend materiaal en er komt dus geen vocht door de schuifpui heen;
  • Zeer duurzaam, milieuvriendelijk en recyclebaar: er zijn geen bomen nodig voor de productie van kunststof en bovendien is kunststof een recyclebaar materiaal. Een kunststof schuifpui staat er ook om bekend dat ze een zeer lange levensduur hebben, zelfs zonder onderhoud;

Bekijk hier onze producten

Heeft u een vraag aan ons?

Voor advies, vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)