Kunststof kozijnen Horst

Kunststof kozijnen Horst

Op zoek naar een raam met meer glas en minder kozijnprofiel, dat zowel naar binnen als naar buiten kan draaien? Dan zijn kunststof kozijnen echt iets voor u! Wij vervaardigen Kömmerling kunststof kozijnen voor u uit Horst uit één stuk, die zowel naar binnen als naar buiten kunnen draaien. Opdrachtgevers voor kunststof kozijnen uit Horst zijn bij Kura B.V. aan het juiste adres! Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren, soorten en modellen. Voor elk interieur en budget zijn er wel mooie kunststof kozijnen te vinden.

Voordelen van kunststof kozijnen:

Kunststof kozijnen staan bekend om een aantal zeer aangename eigenschappen, wat een kunststof kozijn aantrekkelijk maakt. Voor u de belangrijkste voordelen van kunststof kozijnen op een rijtje:

  • Geen kans op rot: een kunststof kozijn kan niet rotten en is erg makkelijk te onderhouden;
  • Vochtwerend: kunststof is een vochtwerend materiaal en er komt dus geen vocht door de kozijnen heen;
  • Zeer duurzaam, milieuvriendelijk en recyclebaar: er zijn geen bomen nodig voor de productie van kunststof en bovendien is kunststof een recyclebaar materiaal. Kunststof kozijnen staan er ook om bekend dat ze een zeer lange levensduur hebben, zelfs zonder onderhoud;
  • Gemakkelijk schoon te houden: als u geen tijd heeft om bijvoorbeeld de houten kozijnen schoon te maken, wordt de levensduur sterk vermindert. Met kunststof kozijnen hoeft u hier niet bang voor te zijn: een veeg met een vochtig doekje en uw kunststof kozijn is weer helemaal schoon.

Waarom kunststof kozijnen van Kura?

Naast de standaard RAL-kleuren, bieden wij bij Kura een ruime keuze aan andere kleurcombinaties. Deze kleurcombinaties zijn verkrijgbaar in renolietfolie met houtnerf structuur. Er zijn tevens verschillende modellen en diktes verkrijgbaar. Benieuwd naar welke kunststof kozijnen bij u passen? Kom dan eens langs in één van onze showrooms! Ook voor het plaatsen van uw kunststof kozijnen in Horst kunt u bij ons terecht. Kura is koploper in levering, uitvoering en advies op het gebied van kunststof kozijnen. Als u voor ons kiest, kiest u voor uitgebreide ervaring en deskundigheid.

Bekijk hier onze producten

Heeft u een vraag aan ons?

Voor advies, vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)