Service aanvraag

Service aanvraag Kura Kozijnen Montfort

Niets is zo vervelend als ramen of deuren die niet goed sluiten. Over het algemeen is een kunststof of aluminium kozijn een zeer degelijk product, maar door weersinvloeden zoals warmte, kou en gebruik, kan het gebeuren dat een draaiend deel niet soepel sluit. Dit valt niet onder de garantie. Desondanks zullen wij dit de eerste 6 maanden geheel kosteloos voor u oplossen.

Na dit half jaar hanteren wij ten allen tijde voorrijkosten. Mocht er sprake zijn van een productiefout worden er natuurlijk geen kosten berekend. De servicemonteur kan u van te voren een inschatting van de te maken kosten geven. Afrekening dient direct bij de service/reparatie via onze mobiele pinautomaat of contant verricht te worden.

Algemeen

Soms is het niet mogelijk om de werkzaamheden in één keer uit te voeren omdat er bijvoorbeeld specifiek materiaal besteld moet worden. In die gevallen betaalt u natuurlijk maar 1 keer de voorrijkosten en wordt er een vervolgafspraak gemaakt. Heeft u kozijnen welke niet zijn geleverd en gemonteerd door Kura, dan moeten wij u helaas teleurstellen. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk en zo snel mogelijk te helpen waardoor wij een aantal jaren geleden de conclusie hebben moeten trekken dat dit niet lukt als wij ook de service van de kozijnen welke niet door ons geleverd zijn aannemen.

Openingstijden showroom

Maandag: 09:00 - 16:30
Dinsdag: 09:00 - 16:30
Woensdag: 09:00 - 16:30
Donderdag: 09:00 - 16:30
Vrijdag: 09:00 - 16:30
Zaterdag: 10:00 - 14:00

Vul onderstaand service formulier in

    Foto's toevoegen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)